ECOEGG

ECOEGG

Het ecoegg Laundry Egg is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Het is dermatologisch getest op mensen met een gevoelige huid en heeft het resultaat 'uitstekend' gekregen. De  minerale pellets bevatten geen schadelijke chemicaliën. We zijn zo trots dat we met Allergy UK hebben samengewerkt om hun 'Allergy Friendly Product'-onderscheiding' voor het Laundry Egg te houden, die klanten vertrouwen en vertrouwen in ons product geeft.

Het ecoegg Laundry Egg helpt je plastic gebruik voor eenmalig gebruik te verminderen. Als je je was-ei ongeveer 70 wasbeurten hebt gebruikt, kun je Refill Laundry Egg Pellets kopen waarmee je het ei steeds opnieuw kunt gebruiken.

Als je overschakelt van vloeibaar wasmiddel en wasverzachter naar een wasei, kun je jaarlijks tot wel 40 * flessen plastic besparen. (* Gebaseerd op 7 wasbeurten per week en 18 wasflessen.) We zijn er trots op dat we de 'Getting Greener'-accreditatie van het Good Housekeeping Institute hebben ontvangen, een erkenning voor onze inspanningen voor duurzaamheid en het verminderen van plastic.

Het ecoegg Laundry Egg is vegan approved en dierproefvrij. Gemaakt zonder enige vorm van testen of wreedheid jegens dieren, en zonder dierlijke bijproducten, is het ecoegg Laundry Egg geschikt voor gebruik door veganisten.

Het ecoegg Laundry Egg is ook geschikt voor handwas. Plaats het ei gewoon 5-10 minuten in water en was het dan zoals gewoonlijk met de hand. Het Laundry Egg mag niet worden gebruikt boven de 60 graden Celsius.

Het ecoegg was-ei is kostenbesparend. Het was-ei is niet alleen vriendelijk voor je huid, het is ook vriendelijk voor je portemonnee en kost slechts 14 cent per wasbeurt of 10 cent per wasbeurt als je de navullingen koopt.

De ecoegg Laundry Egg-doos wordt geleverd met 10 jaar garantie .

ECOEGG

Laundry Egg Wasbal Lentefris / 2 ST 70 wasbeurten

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternat...

€ 14,99
ECOEGG

Laundry Egg Navulling Geurvrij / LAATSTE 50 wasbeurten

Is je turfblaadje vol? No worries ik heb de ref...

€ 6,99
ECOEGG

Dryer Egg Droogbal Geurvrij / 2 ST 2 ballen

De Dryer Eggs verminderen de droogtijd van de w...

€ 14,99
ECOEGG

Dryer Egg Droogbal Katoenfris / LAATSTE 2 ballen

De Dryer Eggs verminderen de droogtijd van de w...

€ 14,99
ECOEGG

Dryer Egg Droogbal Lentefris / LAATSTE 2 ballen

De Dryer Eggs verminderen de droogtijd van de w...

€ 14,99
ECOEGG

Wasmachine Detox Tablets / 2 ST 6 st.

Wasmachines hebben regelmatig een schoonmaakbeu...

€ 5,20