ECOPODS

Me big fan van Ecopods!!

Het is simpel&goed. Daar word ik blij van.

Als mama van 3 kids probeer ik zoveel mogelijk poetswerk per uur te presteren, máár het moet wel goed gedaan zijn. Herkenbaar? Ja hé. Als ik in dat uur 10 keer heen en weer moet lopen naar mijn berging om het juiste poetsproduct, raak ik gefrustreerd. Ah ja, want vragen dat je kids iets uithalen....dat is ook al geen optie. Ik schets je het scenario: " Hé kun je eens de spray brengen voor de badkamer aub?" Dan is er steeds de wedervraag "Waar staat dat en hoe ziet dat er uit?" Ze wonen al 10 jaar in dit huis maar waar de poetsproducten staan blijft precies een geheime plaats waar enkel mama toegang tot heeft. Tarara. "In de berging 3e plank, de fles waar op staat badkamer hé" Antwoord ik dan met al een hoorbare opkomende woede in mijn stem. Want ik weet al dat er steevast volgt "Ik zie dat hier niet staan hoor"  Haha, ken jezelf en je kids. 

Dit heen en weer scenario is al wat simpeler geworden nu ik Ecopods in de berging heb gezet. Een jaar geleden. Want ik wou het zelf uittesten voor ik het in de shop aanbood aan mijn mama-klanten. Ten eerste heb ik vaker alles al mee van poetsproducten want het zijn er veel minder. Ten tweede kan ik nu aan mijn kids gewoon vragen om 'de rode sprayfles' te pakken. Simpel genoeg. Mijn dochter van 7 heeft zelfs meteen de goeie te pakken. 


Dat dit poetsproduct in pods zit, vind ik nog een pluspunt.

Reservepoetsproduct neemt weinig plaats in de berging.  Een papieren zakje met enkele pods reserve. Meteen voor een paar maanden niet meer nodig op te schrijven op de boodschappenlijst. Als ik de spray moet bijvullen is dat op een halve minuut gepiept. Eens de fles gevuld, heb ik 6 maand de tijd om het product op te gebruiken. Das méér dan voldoende tijd. 

Waarom heeft Ecopods gekozen voor pods?

Wel in deze pods zit het concentraat van hun poetsproduct. Het water dat nodig is om het in de juiste verhouding te gebruiken haal je uit je eigen kraan. En eigenlijk ja. Waarom moeten we betalen om plastieken flessen, met meer dan de helft water aan inhoud, te laten transporteren 1000en km's naar hier? Te zot voor woorden, toch? Het concentraat bevat alleen maar ingrediënten die vriendelijk zijn voor jouw huid, gezondheid en die van onze mooie aardebol. En vrij van dierlijke ingrediënten. Belangrijk!

De productie, verpakking en het  in dozen stoppen- proces gebeurt allemaal op Europese grond op een ethische, mensvriendelijke manier. Iedereen in dit verhaal tevreden en dus ik ook.

Wie start met Ecopods kan een pakket nemen waar de flessen inzitten samen met een eerste lading reservepods. Wie al de sprayflessen in huis heeft, bestelt de navulling in het gewenste kleur bij. Easy peasy ! 

ECOPODS

Alu sprayfles Allesreiniger incl 1 pod / LAATSTE 500 ml

Onze duurzame aluminium flessen gaan jarenlang ...

€ 8,95
ECOPODS

Alu sprayfles Badkamer/Toilet incl 1 pod / LAATSTE 500 ml

Onze duurzame aluminium flessen gaan jarenlang ...

€ 8,95