Humble

Humble

Tijd voor actie. - Er is geen planeet b

En daarom bestaan ​​we. Sinds 2013 leidt The Humble Co. een kleine revolutie in producten voor persoonlijke verzorging - van ontwerp en fabricage tot bescheidenheid. Opgericht door tandarts Noel Abdayem, na een periode van vrijwilligerswerk in Jamaica, zijn onze producten nu verkrijgbaar in meer dan 40.000 winkels en tandheelkundige klinieken over de hele wereld. Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd onder begeleiding en supervisie van een team van tandartsen. Evidence-based innovaties zijn vertaald in milieuvriendelijke consumentenproducten die voor iedereen nuttig zijn, ook voor kansarme mensen die in afgelegen gemeenschappen wonen.

 
Onze bescheiden visie

Wij zijn een gezondheids- en welzijnsbedrijf dat betrouwbare en innovatieve producten aanbiedt die goed voor u zijn en goed voor onze planeet. Wij brengen levensstijl in de categorieën statische en traditionele mondverzorging en wellness. We zijn er voor bewuste en nieuwsgierige mensen die aansprekende producten willen zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Met producten die door tandartsen zijn ontwikkeld en in Zweden zijn ontworpen, streven we naar gezondere mensen op een gezondere planeet.

 

Tijdens onze reis blijven we trouw aan onze waarden: professioneel en eenvoudig, met oog voor mens en milieu.
Opgericht in 2013
The Humble Co. groeit over de hele wereld. De producten zijn vandaag verkrijgbaar bij duizenden winkels en tandheelkundige klinieken. The Humble Co., gevestigd in Zweden, leidt een kleine revolutie in mondverzorgingsproducten - van ontwerp en fabricage tot bescheidenheid.

Ontwikkeld door tandartsen
Al onze producten zijn bedacht, ontworpen en vervaardigd onder begeleiding en toezicht van tandartsen. Als tandarts zijn wij van mening dat onze producten in de eerste plaats een evidence-based voordeel moeten hebben en effectief moeten presteren. We hebben daarom veel tijd gestoken in het testen en verfijnen van al onze producten om aan deze prioriteit te voldoen.

Scandinavisch design
Over de hele wereld wordt Scandinavisch design bewonderd om zijn eenvoud en efficiëntie. Dit heeft zich uitgebreid tot efficiënte en milieubewuste fabricage, distributie en nazorg. The Humble Co. is trots op haar Zweedse afkomst en invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van onze producten.
 

Waar we voor staan

Alle producten van The Humble Co. worden gekenmerkt door een reeks bescheiden waarden. Het is de combinatie van deze kenmerken die uniek is en de producten van The Humble Co. onderscheidt van de rest.

 

De Humble Co.-productwaarden (de Humble Ps):

Health / Wellness- producten die de kwaliteit van leven verbeteren door levensstijlkeuzes en -gewoonten te verbeteren. (Preventie)

Premium producten met een productieproces en eindresultaat die de consument het gevoel geven een product van superieure kwaliteit te bezitten. (Premie)

Evidence-based innovaties die zijn en worden onderschreven door professionals om consumenten het vertrouwen te geven om de overstap te maken. (Professioneel)

Milieuvriendelijke fabricage, verpakking en verwijdering van het product voor een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. (Planeet)

Maatschappelijk verantwoorde distributie van producten om de meest behoeftigen te helpen - beheerd door Humble Smile Foundation. (Mensen)

Storytelling in duidelijke taal als basis voor communicatie met de consument voor gemakkelijke en zinvolle identificatie met het merk. (Gewoon)

Winstgevendheid als het mechanisme om groei en impact te stimuleren, terwijl producten concurrerend en comfortabel blijven in de gemiddelde consumentenkar. (Winst)
 

Plastic probleem

Miljarden plastic producten
Wij zijn een bulldog in de strijd tegen plastic mondverzorgingsproducten. We kiezen ervoor om het een gevecht te noemen omdat de wereld elk jaar meer dan 10 miljard plastic mondverzorgingsproducten consumeert! De meeste komen terecht op stortplaatsen en oceanen. Met een mooi en eenvoudig ontwerp biedt The Humble Co. een serieus alternatief voor gewone plastic producten. Geen nadelen!

Oceaancriminaliteit
Terwijl we proberen te genieten van de prachtige oceanen en stranden van de wereld waarin we leven, is het een misdaad om te zien hoeveel plastic afval onze omgeving vervuilt en vergiftigt. Help dit te verminderen - ga nederig vandaag!
 

Uit Zweden met liefde

In Zweden hebben we geleerd van onze planeet te houden.
We omarmen de natuur, zoeken naar duurzame energie,
werken om afval te minimaliseren en grijpen elke gelegenheid
aan om nieuwe manieren te creëren om onze mooie wereld te beschermen.

Scandinavisch design
Over de hele wereld wordt Scandinavisch design bewonderd om zijn eenvoud en efficiëntie. Dit heeft zich uitgebreid tot efficiënte en milieubewuste fabricage, distributie en nazorg. The Humble Co. is trots op zijn Zweedse afkomst en invloed.

Humble

Tandpasta Kids Aardbei Fluoride (tot 6j.)/ 2ST 75 ml.

The Humble Co. Natuurlijke tandpasta voor kinde...

€ 3,49
Humble

Tandenborstel Volwassene Zacht Rainbow 19 cm

Humble Brush adult - Proud editie, zachte haren
\...

€ 3,95
Humble

Tandpasta Fresh Mint Fluoride 75 ml

Natuurlijke tandpasta - fresh mint met fluoride
\...

€ 3,50
Humble

Tandenborstel Volwassene Houtskool Zacht / 4 ST 19 cm

Humble brush adult - met houtskool doordrenkte,...

€ 3,95
Humble

Tandpasta met Houtskool / 3 ST 75 ml.

Wie zegt dat je het niet allemaal kunt hebben?\...

€ 3,50
Humble

Tandpasta Kokosnoot & Zout met fluoride / LAATSTE 75 ml.

Wie zegt dat je het niet allemaal kunt hebben?\...

€ 3,49
Humble

Mondwater Fresh mint / LAATSTE 500 ml.

Alle bling, zonder de angel.

Uw tandvlees ho...

€ 8,99
Humble

Interdentale borstel maat 0,45 mm Oranje / LAATSTE 0,45 mm - 6 cm.

Let op de kloof!

de kleine broers van humble...

€ 3,99
Humble

Interdentale borstel maat 0,6 mm Blauw / LAATSTE 0,6 mm - 6 cm.

Let op de kloof!

de kleine broers van humble...

€ 3,99
Humble

Interdentale borstel maat 0,8 mm Groen / 2 ST 0,8 mm - 6 cm.

Let op de kloof!

de kleine broers van humble...

€ 3,99
Humble

Tandenborstel Kind Bamboe Paars/ 2 ST 14 cm

humble brush kids - paarse, ultrazachte haren
...

€ 3,95
Humble

Tandenborstel Kind Bamboe Blauw/2 ST 14 cm

Humble brush kids - blauwe, ultrazachte haren
...

€ 3,95