JCSnation what's in it for you?

Je tijdrovende zoektocht is voorbij. Je wilt wel waardevolle, duurzame en ecologische producten kopen maar waar vind je die nu eigenlijk écht?

Van zoeken op het net wordt je helemaal horendol. Er is zoveel te vinden online dat je het bos door de bomen niet meer ziet!

Die speurtocht naar labels en ontcijfering van ingrediëntenlijsten heb ik voor je gedaan. Vele websites las ik van achter naar voor, fabrikanten schreef ik aan tot ik volledige duidelijkheid kreeg over het productieproces, artikelen uitgedeeld om gebruikerservaringen te krijgen,….

De research naar goeie alternatieven werd voor je gedaan en jij kunt ze nu makkelijk online bestellen op onze webshop. Je hoeft niet meer alle winkelrekken af te schuimen.

Gedaan met wantrouwen. Je wilt zeker zijn dat je producten koopt die zowel respect tonen voor natuur, dier als onze medemensen maar dat lijkt haast onmogelijk, toch?!

Bij JCSnation bestaan de artikelen uit duurzame, gerecycleerde of ten minste makkelijk te recycleren materialen én vrij van dierlijke elementen. Het produceren gebeurde op een ethisch verantwoorde manier én er werd niets getest op dieren in deze natie.

Ik streef naar zoveel mogelijk transparantie doorheen de website. We kennen graag het verhaal achter het product zodat je weet welke weg deze crème of bamboetandenborstel heeft afgelegd vooraleer die door jouw voordeur binnenkwam.

Zorg voor jezelf. Doe je lichaam een groot plezier.

Als je verzorgingsproducten gebruikt die natuurlijke ingrediënten bevatten, geef je je gehele gezondheid een boost. Verwen je lichaam door chemische toevoegingen te weren en het de juiste voedingsstoffen te geven. Kom stralend voor de dag met je natuurlijke schoonheid!

"Consider your origin. You were not born to live like brutes, but to follow virtue and knowledge." (Beschouw je origine. Men werd niet geschapen om te leven als wilden, maar om deugden en kennis na te streven.)

Dante Alighieri, The Divine Comedy

Maak een statement met je geldbeugel.

Je toont dat we als consumenten wel degelijk weten wat de goeie keuzes zijn. Meer nog, door bewust te shoppen verplicht je de fabrikanten om zelf duurzamer te gaan produceren.

Als consument heb je wel degelijk invloed!

Als je kiest voor duurzame, herbruikbare producten zijn die op lange termijn niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Altijd mooi meegenomen.


Krijg bij elke aankoop JoyCoinS &
Doneer ze aan je goede doel.

Doe jezelf een plezier en shop hier met een ♥ voor natuur, mens en dier.

1

Kies uit onze goodies in deze webshop. Care for yourself and others.

Shop onbezorgd, natuurlijk, ecologisch, ethisch, diervriendelijk en duurzaam.

2

Verzamel JoyCoinS.

Voor elke € 10 gekochte goodies, ontvang je een JoyCoin.

3

Doneer je JoyCoinS. Feel the joy of sharing !

Nadat je hebt besteld en betaald, kun je de JoyCoinS inwisselen.

4

Kies en steun je goede doel. Sharing is caring !

De goede doelen worden aan je voorgesteld om uit te kiezen.

Ontdek onze goede doelen