JCSnation what's in it for you?

Je tijdrovende zoektocht is voorbij. Je wilt wel waardevolle, duurzame en ecologische producten kopen maar waar vind je die nu eigenlijk écht?

Van zoeken op het net wordt je helemaal horendol. Er is zoveel te vinden online dat je het bos door de bomen niet meer ziet!

Die speurtocht naar labels en ontcijfering van ingrediëntenlijsten heb ik voor je gedaan. Vele websites las ik van achter naar voor, fabrikanten schreef ik aan tot ik volledige duidelijkheid kreeg over het productieproces, artikelen uitgedeeld om gebruikerservaringen te krijgen,….

Goed nieuws dus! Je hoeft niet meer alle winkelrekken af te schuimen. De research naar die goodies die een warm harte dragen voor natuur, mens en dier én volledig passen bij jouw levensstijl vind je hier. Jij kunt ze nu makkelijk en zorgeloos aanklikken op onze webshop. Ecologie made fun & easy for you 💚

Gedaan met wantrouwen. Je wilt zeker zijn dat je producten koopt die zowel respect tonen voor natuur, dier áls onze medemensen maar dat lijkt haast onmogelijk, toch?!

Toch  niet! Ik maak het je zelfs heel makkelijk om fun te shoppen mét een gerust geweten. Bij JCSnation bestaan de artikelen uit natuurlijke grondstoffen,verpakt in duurzame/ gerecycleerde (of minstens makkelijk te recycleren) materialen én vrij van dierlijke elementen. Het produceren gebeurde op een ethisch verantwoorde manier én er werd niets getest op dieren in deze shop. Alle goodies in deze shop passsen perfect binnen een vegan lifestyle 🌱

Ik streef naar zoveel mogelijk transparantie doorheen de website. We delen graag het verhaal achter het product zodat je weet welke weg deze crème of bamboetandenborstel heeft afgelegd vooraleer die door jouw voordeur binnenkwam.

🌺Mama, Zorg voor jezelf. Doe je lichaam een groot plezier met deze natuurlijke verzorgingsproducten. Ook je gezin en je thuis kun je dezelfde kwaliteitsvolle aandacht geven.

Als je verzorgingsproducten gebruikt die natuurlijke ingrediënten bevatten, geef je je gehele gezondheid een boost. Verwen je lichaam door chemische toevoegingen te weren en het de juiste voedingsstoffen te geven. Kom stralend voor de dag met je natuurlijke schoonheid!

Je huis wordt je thuis als je het liefdevol - netjes naar je zin - kunt inrichten en onderhouden. Onbezorgd de kids laten spelen op de vloer in de woonkamer of hun fruit laten smullen aan de keukentafel. Geen onnatuurlijke chemicaliën die onbedoeld hun lijfje binnendringen. Vind hier de poetsproducten die je dat gevoel van vieligheid en zekerheid geven. 

"Be part of the solution, not the pollution."

😍 Iedereen is een inspiratiebron

Maak een statement met je geldbeugel.

Je toont dat we als vrouwen en mama's wel degelijk weten wat de goeie keuzes zijn. Meer nog, door bewust te shoppen verplicht je de fabrikanten om duurzamer te gaan produceren. Wet van vraag en aanbod, weet je wel 😜

💪🏻 Als consument heb je wel degelijk invloed!

Als je kiest voor duurzame, herbruikbare producten zijn die op lange termijn niet alleen beter voor het 🌿milieu maar zelfs ook voor je portemonnee.

👛Budgetvriendelijk shoppen, altijd mooi meegenomen.


Shop plantbased lichaamsverzorging en planetfriendly poetsproducten aan soldenprijzen !!!

✨GEBRUIK DE CODE >>>> UITVERKOOP. 30% korting op de hele shop met de code UITVERKOOP. Let goed op vermelding van aantallen in omschrijving, OP=OP.

1

Kies uit onze goodies in deze webshop. Care for yourself and others.

Shop onbezorgd, natuurlijk, ecologisch, ethisch, diervriendelijk en duurzaam.

2

Verzamel JoyCoinS.

Voor elke € 10 gekochte goodies, ontvang je een JoyCoin.

3

Doneer je JoyCoinS. Feel the joy of sharing !

Nadat je hebt besteld en betaald, kun je de JoyCoinS inwisselen.

4

Kies en steun je goede doel. Sharing is caring !

De goede doelen worden aan je voorgesteld om uit te kiezen.

Ontdek onze goede doelen