Terugsturen | Retour

Artikel 4      Herroepingsrecht

1.      Natuurlijk streven we telkens weer om jou de meest waarde-volle producten (vlgs de basiswaarden van JCS: mens-dier-natuur) en de voor u best passende producten te bezorgen. Cause we care about you ! Mocht er onverhoopt iets misgelopen zijn, please share your worries with us. Bel ons op of stuur ons gerust een berichtje, een mail. We zoeken samen naar een gepaste oplossing.

2.      Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn. 

3.      Als je (om welke reden dan ook) niet tevreden bent, kan je bestelde producten terugsturen binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Het bedrag zal binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel terug gestort worden op het door jouw vermelde bankrekeningnummer.
Het bedrag dat u d.m.v. JCS JoyCoinS toewees aan een goed doel wordt, door deze terugzending, geannuleerd en niet uitbetaald aan het gekozen goede doel.

Let op, volledige restitutie enkel op volgende voorwaarden:

 • Stuur het artikel in perfecte conditie (ongebruikt/onbeschadigd/geurloos) terug.
 • Stuur het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.
 • Gebruik de originele envelop of verzenddoos waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden (zorg dat de doos goed opgevuld is zodat het transport het artikel niet kan beschadigen). Mocht je de envelop of verzenddoos niet meer in bezit hebben of is deze te groot, overleg vooraf even met ons!
 • De terugzending moet voldoende gefrankeerd zijn.
 • De terugzending dient aan te komen bij JCSnation binnen de gestelde termijn.
 • De kosten en risico’s voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.

De Europese wet op de handelspraktijken en de informatie en de Belgische bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de koper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van zijn online aankoop afziet. (cfr. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_nl.htm)

4.      Meld je terugzending door vooraf een mail te sturen naar info@jcsnation.be en dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Zo kunnen we alles vlot en tijdig afhandelen. Vermeld in deze mail:

Uw naam+familienaam:
Uw adresgegevens:
Bankrekeningnummer waarop mag gestort worden:
Het bestelnummer:
Besteldatum:
Ontvangen op:
De artikelen die terug komen:
Reden (niet verplicht in te vullen, maar we zouden die graag van je horen):
 

Stuur daarna het ongebruikte, onbeschadigde product in de originele verpakking voldoende gefrankeerd op naar: 
 

JCSnation (tav Joke Vanlerberghe), Poelkapellestraat 15a, 8920 Langemark.

Ruilen.

Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

Uitzonderingen

JCSnation behoudt zich het recht om niets of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd is.
Als je goederen terugstuurt ben jij verantwoordelijk voor het transport.  Als ze verloren of beschadigd raken in het transport, kunnen we je niet vergoeden.
De wet (art. 47 §4 Wet Marktpraktijken) voorziet dat je geen recht hebt om goederen terug te sturen als het gaat om:

 • diensten waarvan de uitvoering met jouw instemming begonnen is vóór het einde van de herroepingstermijn;
 • goederen die volgens jouw richtlijnen speciaal gemaakt zijn of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben;
 • goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen;
 • dagbladen, tijdschriften en magazines;
 • koopjes en tijdelijke acties.

Als je geen recht op terugzending hebt, vermelden we dit duidelijk in de bevestiging van je bestelling of ten laatste bij de levering.


Shop plantbased lichaamsverzorging en planetfriendly poetsproducten aan soldenprijzen !!!

✨GEBRUIK DE CODE >>>> UITVERKOOP. 30% korting op de hele shop met de code UITVERKOOP. Let goed op vermelding van aantallen in omschrijving, OP=OP.

1

Kies uit onze goodies in deze webshop. Care for yourself and others.

Shop onbezorgd, natuurlijk, ecologisch, ethisch, diervriendelijk en duurzaam.

2

Verzamel JoyCoinS.

Voor elke € 10 gekochte goodies, ontvang je een JoyCoin.

3

Doneer je JoyCoinS. Feel the joy of sharing !

Nadat je hebt besteld en betaald, kun je de JoyCoinS inwisselen.

4

Kies en steun je goede doel. Sharing is caring !

De goede doelen worden aan je voorgesteld om uit te kiezen.

Ontdek onze goede doelen