Feel the Joy of Sharing 💞

01-04-2020

Zelfs een waterrimpel kan ver uitdeinen.

"Welk verschil ga jij als persoon nu maken?!?"

De opmerking kwam al vaak dat ik met mijn initiatieven een druppel op een hete plaat gooi. So what? Ik kan me de indruk niet afschudden dat deze commentaar gespuwd wordt om zichzelf het excuus te geven "Het helpt toch niet,dus waarom de moeite doen?" Die negatieve visie op alle persoonlijke initiatieven die gemotiveerde en hoopvolle mensen nemen, leg ik naast me neer. Mijn overtuiging is dat elke actie, hoe klein die druppel ook, sterk genoeg is om een rimpel in het water te maken. Als we met vele vrouwen samen druppels op het water gooien is die waterrimpel zelfs in staat om er nog meer te laten meedobberen op onze golven van positieve vibes. Believe you me!

Trouwens, harde (misschien zelfs kwetsende) uitspraken of acties hoef je niet te doen om mensen aan het denken en zélfs bewegen te krijgen. Het ligt trouwens ook niet in mijn aard. Zelf raak ik meer gemotiveerd om dingen aan te pakken en te veranderen door positieve motivatie. 
Ik ge­loof in de kracht van positief denken en samenwerken.


Als we al onze energie en stemmen richten op de vernieuwingen en alternatieven die ons in de juiste richting brengen, blijft er geen klankbord meer over voor de doemdenkers. Voor mensen en verenigingen die zich inzetten voor een goed doel, kan zelfs een kleine daad heel veel kan betekenen. Daarom wil ik met alle dames van JCSnation nog een stapje verder gaan door te doneren joy in sharing. Jij helpt telkens een goed doel een stapje verder!


Een vereniging die zich belangloos inzet voor onze natuur, dieren of mensen verdient een duwtje in de rug en dat kunnen wij met onze nation geven.