No point in looking back too often.....

11-11-2020

Zit jij zoals onze lieve lab 🐶Jenna te vaak met je gedachten bij wat er reeds is gepasseerd? Fini, voilà. Geef jezelf 5 seconden ⏱om te mijmeren en hop vooruit met de geit. No point in looking back too often.

🤗Veel meer plezier haal ik in het vooruitkijken, dagdromen en - in mijn naïviteit die ik koppig als een 😇positieve karatertrek zie - geloven in een fun future. Zo heb ik het ook gehad met nieuwsberichten die steeds weer hameren op wat in het verleden verkeerd is gelopen in de wereld. Het brengt je geen hoop, geen inspiratie en zeker geen motivatie.


Ja ik ben - zoals zovelen - bezorgd om het 🌱milieu, 🐮dierenwelzijn en onnodig ☹menselijk leed maar mijn 💔hart trekt het niet om dagelijks die negatieve boodschappen te incasseren.
Shit happened en dat mag zeker aandacht krijgen maar er is ook een andere kant aan elk verhaal. Mag ik hierbij pleidooi houden om evenveel aandacht te geven aan hoe we het kunnen oplossen? 🖐🙏
'What bleeds leads?" Not anymore! Ik moet dringend op zoek naar een slogan die het tegengestelde verkondigt 😍 "Lead with love" Nee? Ok, ik werk er nog aan.

Heb je ook nood aan meer opbeurend en joyfull nieuws, dan deel ik mijn sprankeltjes hoop graag met jullie. 🌍


David Attenborough spreidt op Netflix hoop met zijn docu 'A life on our planet' .

In Bélize trekken de bevolking en de regering aan het hetzelfde touw en redden hun koraalrif (2e grootste ter wereld trouwens!)

ASU researcher Greg Asner zet technologie in om bossen en koraalriffen nieuw leven in te blazen.

Het kan dus echt 👍👍👍

✅To be continued 😁want er is nog heel veel 💚verwarmend nieuws te vinden. Believe you me !

 

bronnen: MO.be  en Arizona State University


#jcsnation #joyincaringandsharing #webshop #positiviteit #milieuvriendelijk #veganondernemer #dierenliefde #ecologie #duurzaamleven #respectvoordierennatuur #hartvoordieren #hartvoorjouwgezondheid💚 #hartvoorelkaar #zorgvoorjezelf #zorgvoorelkaar #zorgvoordieren #zorgvoordenatuur #zorgvoorhetmilieu #duurzaamisleuk #sustainablehomegoods